Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

App, internetbank och BankID

Betala räkningar, gör överföringar, skicka pengar, se över dina placeringar. Med våra digitala tjänster kan du enkelt hålla koll på och hantera din ekonomi.

Mamma och två barn sitter i soffa och tittar på olika skärmar

Svårt att komma igång?

Vi har samlat enkla guider som hjälper dig att utföra dina bankärenden digitalt, till exempel betala räkningar, köpa och sälja fonder och komma igång med Swish.

Har du en ny mobil?

När du har en ny mobil finns det några saker du behöver göra innan allting funkar som innan. Vi guidar dig genom de tre steg som krävs för att komma igång.

Våra digitala tjänster

 • Internetbanken

  Med internetbanken för privatpersoner kan du betala räkningarna, teckna försäkringar och se över lånen när det passar dig.

  Internetbanken
 • Appen

  Du väljer när du ska sköta dina bankärenden. Skaka fram saldot i mobilen, betala räkningar och håll koll på placeringarna.

  Appen
 • Mobilt BankID

  Med Mobilt BankID signerar du dina ärenden enkelt i internetbanken eller vår app. Enkelt att skaffa och enkel att använda. 

  Mobilt BankID
 • Swish

  Med Swish kan du enkelt skicka och ta emot pengar med mobilnumret. Snabbt och säkert!

  Swish privat
Våra kort

Våra kort för privatpersoner och företag

Så använder du våra digitala tjänster säkert

Vi lägger stor fokus på att ha säkra lösningar för alla våra tjänster för att du ska kunna känna dig trygg som kund. Du kan också hjälpa till genom att skydda dina koder och personliga uppgifter. Läs om säkerhet och vad du själv kan göra för att undvika bedrägerier.

Allmänna villkor för internettjänster

Här hittar du de olika allmänna villkor som gäller för Swedbank och sparbankernas internettjänster. Det finns villkor för ID-metoder som säkerhetsdosa och Mobilt BankID liksom för internetbanken för privatpersoner och för företag.

Vi hjälper dig