Hoppa till textinnehållet

Sparbanken i Karlshamns Takräntelån

Du sparar när räntan sjunker och du vet vad den högst kan bli.

Så här fungerar Sparbanken i KarlshamnsTakräntelån. Så länge räntenivån är lägre än den avtalade Takräntan så höjs och sänks räntan på Takräntelånet på samma sätt som andra bolån. Men om räntenivån, marknadsräntan, stiger mer än den avtalade Takräntan, så slipper du betala det som överstiger Takräntan. Din ränta blir aldrig högre än Takräntan. 

 1. Ska jag välja fast eller rörlig ränta på mitt lån?

  Välj Sparbanken i Karlshamns Takräntelån. Då har du fördelarna både med en fast och en rörlig ränta. Det ger dig trygghet. 

 2. Hur blir det om räntan sjunker?

  Om marknadsräntan (vi följer Riksbankens Reporänta) går ner, efter det att du tagit ditt lån, så går din ränta också ner. 

 3. Hur blir det när räntan stiger?

  Om marknadsräntan (vi följer Riksbankens Reporänta) går upp, efter det att du tagit ditt lån, så går din ränta också upp. Men aldrig högre än den angivna Takräntan, som du vet från början. Även om marknadsräntan stiger ännu högre så slipper du betala mer. Det är tryggheten i Takräntelånet. 

 4. Hur lång tid gäller Takräntan?

  Du väljer själv hur lång tid du vill binda Takräntan. Och du kan ändra dig under tiden om du vill förlänga den. 

- tryggt och bra! 

Välkommen till oss för att diskutera huslån så ska vi ge dig exempel på hur Takräntelån kan läggas upp för ditt hus och dina önskemål. 

Se aktuella Takräntor