Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Banken bjuder in till vårens Aktie-TV

Tillsammans med bankens analytiker går vi igenom det aktuella marknadsläget, intressanta framtidsutsikter och trendspaningar. Två tillfällen erbjuds – 15 maj är vi i Karlshamn och 16 maj i Jämshög.

Aktie-TV är programmet för dig som söker det bästa underlaget för din nästa investering. Du får lyssna till både analytiker och vd:s för stora och mindre börsbolag som ger sin syn på utvecklingen och deras verksamhet. I vårens program medverkar bland annat vd:arna för Ratos och AFRY.

Ny teknik, småbolag och globala aktier står på agendan när Roburs förvaltare för fonderna Technology, Småbolag Sverige och Allemansfond Komplett ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader.

I huvudet på en förvaltare – Hur tänker och jobbar en fondförvaltare dagligdags? Vilka utmaningar finns och hur hittar man guldkornen? Det kommer vi att diskutera med Ulrika Enhörning som är aktiechef på Robur.

Under kvällen får du även möjlighet att träffa Sparbanken i Karlshamns specialister som svarar på frågor om marknadsläget och utsikterna framåt. Aktuella frågor om världsekonomin, den svenska ekonomin, aktiemarknaden, intressanta bolag och sektorer att investera i är några av kvällens höjdpunkter.

Kvällens värd är Börsgruppen på Sparbanken i Karlshamn som önskar dig en givande stund, oavsett dina tidigare erfarenheter av handel med värdepapper.

Varmt välkommen!


Med vänliga hälsningar Börsgruppen
Daniel Månsson, Cerold Johansson, Mikael Bondesson

 

Aktie-TV vår 2024

Tillfälle 1:
Onsdag 15 maj

kl 18.00 – ca 20.30
Centrumbiografen,
Östra Piren, Karlshamn

 

Tillfälle 2:
Torsdag 16 maj
kl 18.00 – ca 20.30
Jämshögs Folkhögskola – Jämshög

 

Program:
Kl 18.00 Fika
Kl 18.30 Aktie-TV med frågestund

Anmälan

Anmäl dig digitalt via den här sidan eller ring Börsgruppen på 0454-30 44 30. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.