Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Banken bjuder in till höstens Aktie-TV

Varmt välkommen att tillsammans med oss, ta del av Aktie-TV som guidar dig genom bankens syn på omvärlden och aktiemarknaden.

Aktie-TV är programmet för dig som söker det bästa underlaget för din nästa investering. Du får lyssna till både analytiker och vd:s för stora och mindre börsbolag som ger sin syn på utvecklingen och deras verksamhet.

I höstens program medverkar bland annat vd:arna för Skanska, Alimak och Boliden samt aktiestrateg Robert Oldstrand.

Strateger och ekonomer diskuterar ständigt aktuella ämnen som boräntor, inflation, centralbanker och bostadspriser. Hur ska man tänka sparande framåt?

Under kvällen får du även möjlighet att träffa Sparbanken i Karlshamns specialister som ger sin syn på marknadsläget och utsikterna framåt. Aktuella frågor om världsekonomin, den svenska ekonomin, aktiemarknaden, intressanta bolag och sektorer att investera i är några av kvällens höjdpunkter.

Värd för kvällen är Börsgruppen på Sparbanken i Karlshamn som önskar dig en givande stund, oavsett tidigare erfarenheter av handel med värdepapper.

Varmt välkommen!


Med vänliga hälsningar Börsgruppen
Daniel Månsson, Cerold Johansson, Mikael Bondesson

 

Aktie-TV i Karlshamn

När: Onsdag den 15 november, kl 18.00 – ca 20.30

Var: Rio Grande – Östra Piren, Karlshamn

Program: Kl 18.00 Fika, kl 18.30 Aktie-TV med frågestund.

OSA: Anmälan är strängd. Vi behöver din anmälan senast 10 november. Anmälan sker via formuläret. Har du frågor så är du välkommen att kontakta kundecenter på 0454 30 44 00. OBS! Först till kvarn.

Pris: Kostnadsfritt.

Aktie-TV i Jämshög

När: Torsdag den 16 november, kl 18.00 – ca 20.30

Var: Jämshögs Folkhögskola, Jämshög

Program: Kl 18.00 Fika, kl 18.30 Aktie-TV med frågestund.

OSA: Anmälan är stängd. Vi behöver din anmälan senast 10 november. Anmälan sker via formuläret. Har du frågor så är du välkommen att kontakta kundecenter på 0454 30 44 00. OBS! Först till kvarn.

Pris: Kostnadsfritt.