Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamn bjuder återigen in till Kaffekalas!

Det är med glädje som Sparbanken i Karlshamn och Nöjeskompaniet kan bjuda in till ett riktigt Kaffekalas i Olofström. De populära Kaffekalasen har blivit en uppskattad höjdpunkt på året för bygdens äldre.

Det kommer bjudas på musikquiz, skönsång, humor, kaffe och kaka. Gäst är country-drottningen Christina Lindberg. Under hösten anordnades ett Kaffekalas i Bellevueparken i Karlshamn som var fullsatt.

 

– Vi vet att det är många som saknat kaffekalasen under pandemin och det fick vi ett kvitto på under höstens lyckade kaffekalas. Att kunna bidra med gemenskap och ge glädje känns bra i magen och det är Sparbanken i Karlshamn som gör det hela möjligt. Vi hoppas på att kunna återgå till fyra kaffekalas som vanligt i år, säger Anders Jönsson, Nöjeskompaniet.

 

– Att kunna göra nytta för våra äldre i samhället är något som är viktigt för banken. De har vigt hela sina liv åt att lägga grunden för yngre generationer. Vi har mycket att tacka dem för! Vi ser nu fram emot ett nytt år med förhoppningsvis flera underhållande kaffekalas som kan sprida glädje, säger Jonke Höglund, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.


Varmt välkommen på Kaffekalas!