Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Promenera eller spring Sparbanksbanan på orienteringstävlingen Swedish League 9–10 april

Sparbanken i Karlshamn tillsammans med Sölvesborg-Mjällby Sparbank och Ivetofta Sparbank är huvudsponsor av Swedish League tävlingen som anordnas på Ryssberget 9–10 april 2022. Som kund hos oss får du delta gratis i tävlingen!

Vi har en egen Sparbanksbana som är 1,5–2 km lång med olika svårighetsgrader. Vi delar ut medalj till dig som sprungit eller promenerat banan. Vi bjuder också på korv med bröd. Naturligtvis är det gratis för hela familjen. Passa på och kom ut i skog och mark tillsammans!


Tävlingsplatsen är i Värhult. Följ vägvisning på väg 15 mellan Kylinge och Jämshög.

 

Gör så här för att delta gratis i tävlingen:
1. Skriv själv ut ett startbevis här eller hämta ett på något av våra kontor.
2. För att få gratis parkering lägger du startbeviset, som också är en parkeringsbiljett, väl synlig i bilens framruta när du kommer till tävlingsområdet.
3. Efter parkering tar du med dig startbeviset till arenaområdet. Följ skyltar och snitsel.
4. På arenaområdet söker du upp Sparbanken i Karlshamns tält. Det är väl skyltat. Vid tältet visar du upp ditt startbevis. Du får då en karta med en orienteringsbana.
5. Du kan starta när du vill mellan kl. 10:00 – 12:00. Både på lördagen och på söndagen.
6. När du klarat av hela banan går du åter bort till bankens tält där du får en medalj och bjuds på en korv med bröd.

Hoppas vi ses!
 

Swedish League

Swedish League är en stor orienteringstävling för den svenska eliten i både dam-, herr- och juniorklasserna. Eftersom det dessutom är ett World Ranking Event kommer också delar av övriga världseliten att delta i tävlingen. Även ett stort antal motionsorienterare i alla åldrar från 10 – 90 år finns på plats för att springa tävlingen. Vi beräknar att varje dag deltar cirka 1 500 löpare.

Vill du lära dig mer om orientering?

Kontakta någon av arrangörsklubbarna BroSö OK, OK Vilse 87 eller OK Skogsfalken för att delta i deras utbildning för nya orienterare. Ta chansen att bli aktiv i en sport där hela familjen tränar och tävlar tillsammans.