Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Över hundra personer besökte bankens träffar med Aktie-TV

I Jämshögs Folkhögskola samlades drygt 60 kunder för en kväll om sparande. Bankens Aktie-TV bjöd som vanligt på högaktuell information och inspiration om marknaden, aktier, fonder och sparande.

Värd för kvällen var Sparbanken i Karlshamns Börsgrupp.

– Det känns väldigt roligt att äntligen kunna bjuda in våra aktie-kunder igen till Aktie-TV. Det var många som var glada över att kunna träffas fysiskt igen, säger Daniel Månsson, chef för Börsgruppen och Private Banking.

 

Under kvällens program fick vi bland annat möta vd:arna för Balder, Trelleborg och Mekonomen som gav sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Liza Jonson, vd Robur, resonerade runt den klassiska frågan: Hållbarhet och avkastning – kan de gå hand i hand? 

 

Kunderna fick också ta del av handfasta tips och råd om hur man kan tänka runt sitt sparande. Efter programmet blev det frågestund med bankens Börsgrupp.

– Vi stannar alltid kvar en stund och pratar med kunderna. Vi svarar på individuella frågor om sparande och kunderna får möjligheten att nätverka. Många tycker att det är en givande stund oavsett tidigare erfarenheter av handel med värdepapper, säger Thomas Larsson, licensierad aktiemäklare på Börsgruppen.

 

Banken arrangerade även en träff för bankens aktie-kunder i Karlshamn, där ett 70-tal kunder samlades i Rio Grande på Piren.

Aktie-TV

Aktie-TV är programmet som guidar dig genom bankens aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden, vilka sektorer och bolag som kan vara intressanta att placera i.

 

Banken anordnar träffar med Aktie-TV två gånger om året i Karlshamns och Olofströms kommuner.

Vill du veta mer om sparande och placeringar?

Vi hjälper dig att komma igång med ditt sparande.

Aktie-TV i Rio Grande på Piren.