Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Kaffekalas Live är tillbaka!

Sparbanken i Karlshamn bjuder nu in dig till bankens andra Kaffekalas Live, som du enkelt kan ta del av digitalt på bankens Facebooksida var du än befinner dig.

På grund av pandemin fick bankens populära kaffekalas bli digitalt förra året, vilket blev mycket uppskattat.
– Det känns kul att vi nu kan bjuda på ytterligare ett Kaffekalas Live. Att kunna göra någonting att samlas kring och få med nästan alla de bitar som ett vanligt Kaffekalas innehåller känns bra i hjärtat. Särskilt att kunna göra något för de äldre som nu varit isolerade hemma under en väldigt lång tid på grund av coronaviruset. Men det är inte bara för seniorer, utan alla kan ta del av Kaffekalaset som hålls efter ordinarie arbetstid. Vi ser fram emot ett nytt underhållande Kaffekalas Live, säger Jonke Höglund, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.

 

Kaffekalas Live hålls på bankens Facebooksida den 18 februari kl. 19.00 och som vanligt blir det förstklassig underhållning med musik, kryss och humor i ledning av Nöjeskompaniet. Kaffe och kaka får publiken denna gång stå för själva.
– Vi vet att det är många som saknar kaffekalasen och eftersom det blev lyckat förra gången med ett digitalt kaffekalas känns det kul att få bjuda på ett till. Att kunna bidra med gemenskap och ge glädje känns väldigt kul och det är Sparbanken i Karlshamn som gör det hela möjligt. Sedan får vi se hur året blir ifall vi kan anordna kaffekalas som vanligt till hösten, säger Anders Jönsson, Nöjeskompaniet.
 

Kaffekalas Live!

När: 18 februari 19.00

Var: Sparbanken i Karlshamns Facebooksida

Har du inte Facebook?

Här kommer en liten steg för steg guide för att kunna se Kaffekalas Live.

 

Steg 1

Skapa ett eget konto på facebook.com och följ instruktionerna.

 

Steg 2

Sök på Sparbanken i Karlshamn och gå in på Facebooksidan och klicka på Gilla.

 

Steg 3

KLART! Nu får du upp alla notiser från banken och även en notis om när Livesändningen av Kaffekalaset börjar.