Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Christina Lindberg gästar Kaffekalaset i Olofström

Den 28 april bjuder Sparbanken i Karlshamn återigen in till Kaffekalas i Folkets hus Olofström. I ledning av Nöjeskompaniet kommer det bjudas på fika och underhållning tillsammans med gästartisten och country-drottningen Christina Lindberg.

Christina Lindberg har en lång karriär bakom sig i country- och dansbandsvärlden. Hon har bland annat spelat tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz och släppt superhits som De sista ljuva åren och Vid flodens strand. Christina har även turnerat med sitt eget dansband, Christina Lindbergs Orkester, och gett ut flertalet album och singlar. Numera uppträder hon främst som soloartist.

 

Vi ställde fyra snabba frågor till Christina inför hennes besök i Olofström.

 

Har du varit i Olofström innan?

– Ja det har jag, för många år sedan med Christina Lindbergs Orkester.

Vad ser du fram emot med Kaffekalaset?

– Att få möta publiken igen, det ser jag verkligen fram emot. Det är en så härlig stämning när vi är där alla tillsammans. Jag har varit med på Kaffekalaset tidigare och det är en underbar publik. Det ska bli riktigt rolig att få komma dit igen, det känns nytt på något sätt. Det är fantastiska människor som håller i det och en fantastisk atmosfär. Alla umgås, dricker kaffe och myser. Det blir gemytligt på något sätt.

Vad kan vi vänta oss från ditt framträdande?

– En väldigt glad artist som har längtat efter att stå på scen igen. Jag kommer köra låtar som publiken känner igen, bland annat ”De ljuva sista åren” och ”Vid floden strand”. Det blir såklart lite country också, och någon överraskning som man inte har hört ännu.

 

Är det något du skulle vilja hälsa till besökarna innan vi ses i Olofström?

– Jag längtar efter er, det gör jag verkligen. Det ska bli fantastiskt trevligt att träffas igen, avslutar Christina.