Kortinlösen, under namnet Babs, har sedan 35 år varit en del av Swedbanks erbjudande. I dag är vi marknadsledande i Sverige samt har en väletablerad verksamhet i Norge, Danmark och Finland.

Nu tas första steget mot att erbjuda dig som kund ännu bättre betallösningar när Swedbank Babs blir Swedbank Pay. Det handlar om kortinlösen men också produkter som checkout för e-handel, delbetalning och terminaler. Swedbank Pay är ett tydligt erbjudande som täcker både fysisk handel men också den växande e-handeln. 

Namnet lanseras stegvis. Först ut, den 22 maj, är Swedbank Babs och Card Services som byter namn till Swedbank Pay på alla marknader. Under hösten går vissa av PayEx och Babs Paylinks produkter in under Swedbank Pay och då exponeras även Swedbank Pays varumärke mot konsumenter som använder handlarens betallösning.

För dig som kund innebär detta få förändringar i dagsläget. Swedbank Pays namn och logotyp syns i bland annat serviceavgiftsaviseringen, i Access och i brev och information. Dessutom svarar Kundservice hos kortinlösen Swedbank Pay i telefon från 22 maj.