Hoppa till textinnehållet

Uppdatering 28/9: På grund av sjukdom har Richard Herrey tyvärr fått ställa in sin medverkan på morgondagens Kaffekalas i Olofström. Istället gästas vi av två fantastiska lokalförmågor - Ingemar Trasthe och Stefan Nilsson.

Sparbanken i Karlshamn bjuder in till Kaffekalas igen i höst!

Efter sommarens kalas-succé bjuder Sparbanken i Karlshamn in till Kaffekalas vid två nya tillfällen i höst. Det första hålls i Olofström den 29 september, tillsammans med Nöjeskompaniet och gästartisten Richard Herrey.

Kaffekalasen har blivit ett populärt inslag och en uppskattad höjdpunkt för bygdens äldre. I somras samlades över 2 500 kaffesugna besökare på Karlshamns torg när årets största Kaffekalas arrangerades under Östersjöfestivalen.

 

Under hösten bjuder Sparbanken i Karlshamn tillsammans med Nöjeskompaniet in till ytterligare två Kaffekalas – ett i Karlshamn och ett i Olofström. I sann Kaffekalas-anda bjuds det in till skönsång, humor, musik-quiz, kaffe och kaka tillsammans med välkända artister.

 

Höstens första Kaffekalas hålls den 29 september, på Kaffets dag, i Folkets Hus i Olofström med schlagerveteranen Richard Herrey som gästartist.
 

– Tillsammans skapar vi ett arrangemang där publiken trivs, fikar, kryssar och möter trevliga artister. Allt är möjligt tack vare Sparbanken i Karlshamn, och Kulturfixarna som bakar kakor och brygger kaffe. Det är nog allt detta tillsammans som gör att så många vill komma och delta, säger Anders Jönsson, Nöjeskompaniet.
 

 – Det är med stor glädje som banken anordnar dessa tillfällen för gemenskap och nöje för bygdens äldre. Att kunna göra nytta och sprida glädje på hemmaplan är en viktig del i vårt arbete som lokal sparbank och vi är glada att göra det genom Kaffekalasen, säger Jonke Höglund, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.

Kaffekalas

Datum: 29 september

Plats: Folkets Hus, Olofström

Tid: 14.00

 

Biljetter kostar 150 kronor och säljs av Nöjeskompaniet,
telefon 0454 - 52057.