Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Susann Hammad är bankens nya marknadschef

Med passion för den röda tråden och som sedan början av hösten har tagit sig an rollen som bankens nya marknadschef.

Susann Hammads bankresa startade redan 2005 när hon började arbeta i kassan på Swedbank och därefter som rådgivare. Hon gick sedan över till marknadssidan.
Känner du igen Susann? Ja, då kan det bero på att hon de senaste 11 åren varit marknadschef på den närliggande sparbanken; Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Vi tog pulsen på Susann och ställde fyra frågor;


Vad är det bästa med din yrkesroll?
Att ingen dag är sig lik. Jag gillar mixen av ansvarsområdena såsom kanaler, aktiviteter, kampanjer, event, profilering, målgruppsbearbetning och kundkommunikation.
Kommunikationen kan vara klurig och den kan vara vardaglig. Den kan vara Intern och extern.
Allt bottnar egentligen i att vi kommunicerar på ett tydligt och enkelt sätt med bankens tonalitet som grund där syftet är att stärka och tydliggöra bankens varumärke.
Det bästa av allt är att jag omges av ett fantastiskt team där var och en bidrar och där vi tar oss an uppdragen tillsammans. Att ha en röd tråd igenom allt vi gör – det är min passion.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Sparbanken i Karlshamn?
Att lära känna alla nya kollegor, träffa samarbetspartners och härliga eldsjälar i vår bygd.
Jag ser också fram emot att jobba för att stärka bankens varumärke genom tydlig och tilltalande kommunikation där jag och mitt team tar täten i det arbetet.

Vad är viktigt i bankens kommunikation just nu?
Att berätta om varför vi är det självklara valet av bank för alla kunder och potentiella kunder i vårt verksamhetsområde.

Varför ska man jobba på en sparbank?
Anledningarna är flera, men främst är det för att vi inte har några aktieägare och vi har korta beslutsvägar. Vårt huvudkontor finns här och alla beslut fattas här, där vi verkar. Det gör att vi kan fatta snabba beslut och beslut som gör skillnad i vårt verksamhetsområde. Det gör att vi kan fortsätta erbjuda personlig service i bokade och spontana möten när andra i vår bransch plockar ner skylten. Eftersom vi inte har några aktieägare så går dessutom vinsten tillbaka till bygden i form av sponsring och samhällsnytta.

Varmt välkommen till banken, Susann!
 

Susann Hammad, marknadschef, Sparbanken i Karlshamn.