Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamn sponsrar lokal näringslivsvecka

Vecka 47 är det premiär för Karlshamns nya inslag ”N som i Näringsliv”, en lokal temavecka med syfte att stärka näringslivet i kommunen. Sparbanken i Karlshamn är stolt sponsor till arrangemanget. 

"N som i Näringsliv" är ett nytt initiativ där kommun och näringsliv får möjlighet att mötas, bygga broar och skapa enkla vägar att driva företag i hela Karlshamns kommun. Näringslivsveckan sätter fokus på det lokala näringslivet, företagande och entreprenörskap. 

– Ska det gå bra för Karlshamn måste det gå bra för Karlshamns företag. Det är viktigt att vi alla får ökad förståelse för företagens betydelse i samhället. Ett riktigt bra lokalt företagsklimat skapar vi bäst, kommun och näringsliv, tillsammans, säger Nina Andersson, näringslivschef Karlshamns kommun.

 

Veckan invigs med en Kick-off den 21 november i Stadsteatern då en företagspanel tar plats på scen för samtal om aktuella näringslivsfrågor. Avslutningsvis ges ett inspirerande föredrag av Pär Johansson, ledaren och regissören för Glada Hudikteatern.

–  Att vi kan göra Kick-offen är tack vare våra sponsorer. Här är vi tacksamma för Sparbanken i Karlshamns bidrag. Kick-offen kommer ge både företagare och medarbetare energi, inspiration och ny kunskap, säger Nina Andersson.

 

Deltagarna bjuds in till dagliga aktiviteter i form av nätverksträffar, företagsbesök, seminarier och föreläsningar. Företagsavdelningen på Sparbanken i Karlshamns kommer finnas på plats på flera av evenemangen.

– Det är viktigt att kommun och näringsliv får ett forum att mötas i. Det banar väg för utveckling. Veckan bjuder på ett intressant program med många spännande aktiviteter. Personligen ser jag fram emot onsdagens näringslivslunch, säger Frida Dalberg, företagsrådgivare Sparbanken i Karlshamn.

 

N som i Näringsliv är öppet för alla som har intresse för näringslivsfrågor att delta. 

Nina Andersson, näringslivschef Karlshamns kommun. Foto: Annette Sandberg

N som i Näringsliv

21-25 november

 

Läs mer om aktiviteterna och anmäl dig på karlshamn.se/naringsliv

Frida Dalberg, företagsrådgivare Sparbanken i Karlshamn.