Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Löner och andra utbetalningar

Att betala ut lön i rätt tid är lika viktigt för dig som arbetsgivare som för de anställda. Vi har lönetjänster som passar oavsett antal anställda.

Betala löner

 • Via löneprogram

  Bankens tjänst för löneutbetalningar kan anpassas efter ditt företags behov och vänder sig därigenom till alla företag. Du kan välja bland ett flertal olika funktioner i tjänsten som både förenklar och minskar kostnaderna för företagets lönehantering. Underlaget skapas i företagets löneprogram och innehåller nödvändiga uppgifter. Banken håller reda på de anställdas kontonummer och ser till att de alltid får lönen utbetald till rätt konto i rätt tid. Det kan vara ett konto i svensk eller utländsk bank.
   

  Lön via banken
 • Via internet

  Med bankens tjänst e-lönelista i internetbanken kan löneutbetalningarna anpassas efter ditt företags behov. E-lönelistan vänder sig därigenom till alla företag. Du kan på ett enkelt sätt betala ut lön, förskott, traktamente, reseersättning och ersättningar till företagets anställda.

  e-lönelista

Andra utbetalningar

Utbetalningar via banken

En tjänst för utbetalningar som inte är betalning till leverantörer. Banken håller reda på mottagarens kontonummer. Mottagaren får pengarna på utbetalningsdagen oavsett bank.

Utbetalning via SUS och anmälan till vårt kontoregister

Oavsett bank kan du och dina anställda själv registrera och uppdatera era kontouppgifter på swedbank.se/kontoregister.

Tips!

Löneutbetalning inför högtid