Meny
Samhällsnyttan

Student - kom och jobba med oss!

Är du student, gillar att lära dig nya saker, att träffa mycket folk och är intresserad av ekonomi? Välkommen till Sparbanken! Här har vi härliga arbetskamrater, skön stämning och för den som visar framfötterna finns alla möjligheter att utvecklas. Visst låter det kul! Skicka in din ansökan på studs, intervjuer sker löpande.

Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning med inriktning ekonomi, och att du är ute efter ett givande och utvecklande extrajobb här i dina hemtrakter Olofström och Karlshamn. Vi tror också att du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Och att du tycker om mötet med människor, är serviceinriktad och har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Som person är du social, engagerad och har egen drivkraft.

För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi tror också att du är initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker.

Om oss

Vi tycker att våra kunder är det viktigaste i världen. Att träffa våra kunder och hjälpa dem med deras ekonomi är faktiskt det bästa vi vet. Men att vara Sparbank innebär så mycket mer än så. Förutom att vi har bra banktjänster och duktiga medarbetare vill vi också göra nytta i Olofström och Karlshamns kommuner. Det är ju här vi har vår verksamhet och våra kontor. Därför delar vi med oss av vår vinst till idrottsföreningar, projekt och skolsatsningar som gör det ännu bättre just här. Hållbarhet, långsiktighet och kundnytta är några av våra ledord. Både nu och i framtiden.

Personligt brev och CV skickas till

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Kontorschef Olofström privat Malin Mathiasson malin.mathiasson@sparbankenikarlshamn.se

Kontorschef Karlshamn privat Michaela Folin michaela.folin@sparbankenikarlshamn.se

Facklig kontaktperson är Kim Olsson, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se

Följ oss på sociala medier

Följ oss gärna på
 @sparbankenikarlshamn