Hoppa till textinnehållet

Aktie-TV

Onsdagen den 18 maj klockan 18.30 sänds vårens upplaga av Aktie-TV - programmet som guidar dig genom Swedbank och Sparbankernas aktuella investeringsstrategi, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Under kvällens program kommer vi få ta del av intressanta intervjuer och analyser tillsammans med flera bolag och fonder, goda spartips, och mycket mer. 

Här är ett axplock av innehållet från vårens Aktie-TV

  • Våra experter ger en uppdatering om marknaden, konjunkturen och den egna ekonomin, just nu och i ett längre perspektiv. Hur ser de på aktiemarknaden nu och framåt?
  • Våra strateger diskuterar hur stigande räntor, inflation och ökande energipriser kommer att påverka omvärlden. Vår privatekonom Arturo Arques följer upp diskussionen och hur det slår mot mig som privatperson och vad kan man göra för att parera. Tips om budget och vad man kan spara in på.
  • Vd:arna för New WaveNyfosa och NIBE ger sin syn på utvecklingen av bolagen just nu och hur de ska växa framåt. Våra analytiker ger sina kommentarer och kommer att göra fördjupningar i ett antal sektorer.
  • Förvaltare från Robur ger en uppdatering om hur de ser på framtiden för sina respektive fonder och marknader. Fokus kommer att ligga på Globalfonden, Small Cap Emerging Market och Småbolag Sverige.
  • Madelén Falkenhäll svarar på varför man måste jag ha koll på pensionen, vilka faktorer som påverkar min pension och hur jag kan påverka min framtida inkomst.
  • Hur är stämningen på handlargolvet? Vilka bolag är inne i värmen och vilka är kalla? Det kommer vi att få reda på och toppar det med lite praktiska tips i "Tips från coachen".


Programmet i sin helhet samt bonusmaterial med längre intervjuer publiceras 18 maj klockan 18.30 på Aktiellt, Swedbank och Sparbankernas gemensamma samlingsplats för placeringar och sparande.

 

Nästa Aktie-TV
18 maj 2022, klockan 18.30

 

Tidigare Aktie-TV

 

Kolla gärna in Aktiellt för tips och dagliga uppdateringar från aktiemarknaden.

Viktig information

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrumentaktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.

 

För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.