Hoppa till textinnehållet

Våra värdepapperstjänster

Det går alltid att handla via internet, app, ett bankkontor eller Telefonbanken. Vissa värdepapperstjänster ger också möjlighet att ta hjälp av en personlig mäklare eller förvaltare som en kvalificerad resurs i dina värdepappersaffärer.

 • Värdepapperstjänst Bas

  Värdepapperstjänst Bas passar dig som gör upp till 10 affärer per år. Du kan göra affärer via internetbanken, appen, Börsgruppen 0454 - 30 44 00 eller på ditt bankkontor.

  Värdepapperstjänst Bas
 • Värdepapperstjänst ISK

  I stället för kapitalbeskattning vid försäljning betalar du en årlig schablonskatt, vilket medför att du inte behöver deklarera för affärer inom ISK. ISK finns för privatpersoner.

  Värdepapperstjänst ISK
 • Värdepapperstjänst Kapitalspar depå

  Kapitalspar Depå kan vara ett skattemässigt fördelaktigt sätt att spara och lämpligt för dig som är aktiv och engagerad i ditt sparande. I stället för kapitalbeskattning vid försäljning betalar du en årlig schablonskatt. Detta medför att du inte behöver deklarera för vinster och förluster vid försäljning av innehav inom Kapitalspar Depå.

  Till Kapitalspar depå
 • Värdepapperstjänst IP-depå

  IP-depå är ett bra alternativ för dig som vill förvalta ditt Individuella pensionssparande (IPS) genom att göra egna värdepappersaffärer.

  Till IP-depå
 • Värdepapperstjänst Personlig mäklare

  Värdepapperstjänst Personlig mäklare passar dig som gör minst 20 affärer per år. Tjänsten ger tillgång till en personlig börsmäklare, som tillsammans med dig bestämmer portföljens inriktning utifrån riskprofil, placeringshorisont och innehav.

  Värdepapperstjänst Personlig mäklare