Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

För stiftelser och ideella organisationer

Vita tulpaner

Helhet, långsiktighet och hållbarhet är honnörsord hos oss. Det gäller inte minst vårt erbjudande till dig som ska bilda och förvalta stiftelser och ideella organisationer.

Anpassad kapitalförvaltning

Målet för förvaltningen är att trygga den årliga utdelningen och bevara det reala kapitalets värde. Det förutsätter en garanterad
årlig avkastning och bottnar alltid i en grundlig prövning av placeringen. Oavsett om du söker en professionell samtalspartner
eller vill ha en komplett placeringstjänst hittar du lösningen här.

Expertis

Våra experter hjälper till såväl vid bildandet som vid förändringar i verksamheten och ändamålet. Naturligtvis hanterar de även alla de juridiska och skattemässiga frågor som har med organisationen att göra.
 

Administrativ service

Vi erbjuder administrativa tjänster för alla former av stiftelser. Till de hör löpande bokföring, årsbokslut, fakturering, deklarationer och andra skattetekniska frågor.

 

Stäng Skriv ut