Hoppa till textinnehållet

Upptäck alla fördelar med Karlshamns-Kortet!

Karlshamns-Kortet är ständigt laddat med fördelar. Du som har Karlshamns-Kortet kan till exempel:

Resa tryggare

När du betalar din resa med Karlshamns-Kortet så ingår avbeställningsskydd och en av marknadens bästa reseförsäkringar.

 

Tanka fel

”Tanka fel” täcker självrisken upp till 3 000 kr om du tankat fel bränsle i din bil och betalat bränslet med ditt Karlshamns-Kort.

 

Tanka billigare

Anslut kortet till Preem och Circle K så får du fina rabatter när du tankar.

 

Få räntefri betalningstid

Alla inköp du gör med kortet har upp till 50 dagars räntefri betalningstid. En gång i månaden får du en faktura där alla inköp från butiker och nätet finns samlade.

 

Få starka rabatter och erbjudanden

Med Karlshamns-Kortet får du erbjudanden som gäller både nationellt och lokalt. Både i form av utskick som den här tidningen och genom vår samarbetspartner Kortklubben, som ger rabatter på bland annat resor, shopping och nöjen. Kortklubbens erbjudanden hittar du via symbolen i appen för Karlshamns-Kortet ”Betalkortet Sparbanken i Karlshamn” eller via www.kortklubb.se.

 

Stänga och öppna ditt kort

Karlshamns-Kortet är tryggt och säkert. Du kan själv välja att stänga och öppna det för internet- och utlandsbetalningar. Detta gör du i appen för Karlshamns-Kortet ”Betalkortet Sparbanken i Karlshamn”.

 

Slippa onödiga konsumtionslån

Du har en kredit på kortet på mellan 20 000 och 100 000 kronor. Därmed slipper du ta onödiga och ofördelaktiga konsumtionslån för de något större inköpen.