Hoppa till textinnehållet

Karlshamns-Kortet ger mer!

Ibland behöver man extra pengar. Det kan gälla köksmaskiner, möbler, TV eller kanske en resa. Allt fler använder då butikernas finansieringsalternativ, trots att de är ganska kostsamma med hög ränta och uppläggnings- och aviseringskostnader som tillkommer. Fördelen kan vara att det är enklare och snabbare än "att gå till banken". Vi erbjuder ett bättre alternativ - Karlshamns-Kortet, Betal & Kreditkort MasterCard

 

Kredit och avgifter

På Karlshamns-Kortet kan du få en kredit på 20.000 - 100.000 kr (10.000 -30.000 kr för studenter). Sedvanlig kreditansökan görs. Du har inga uppläggningkostnader. Aviavgift 35 kronor. Anslut ditt Karlshamns-Kort till e-faktura så slipper du aviavgiften.

 

En fördel med Karlshamns-Kortet är att du får en faktura en gång i månaden på alla dina köp.

 

Kontantuttag/automatuttag i svenska kronor och utländsk valuta, se pris nedan.

Tips och erbjudanden

Karlshamns-Korts appen

Med Karlshamns-Korts appen har du alltid koll på hur mycket du har kvar på ditt kort och vilka köp du har gjort. Du kan även stänga av kortet för utlandsköp och köp via Internet, detta som en extra trygghet.

 

  • Se Saldo och se transaktioner
  • Aktivera eller avaktivera kortet för Internet eller/och utlandsköp med smidiga AV-/På –knappar
  • Se nationella erbjudanden
  • Föra över pengar till andra svenska MasterCard- eller VISA-kort

Appen finns att ladda ner kostnadsfritt hos AppStore eller Google Play. Sök på följande sökord: ”Sparbankernas Kort”, ”Sparbank”, ”Sparbanken”, ”Betalkortet” eller ”Betal & Kreditkort”

Säkrare betalningar internet

Då du handlar i en e-handelsbutik på internet eller i mobilen och vill betala med ditt Karlshamns-kort kan du slussas vidare till MasterCard 3D Secure -tjänsten för verifiering av kunduppgifter. Då sker följande:

 

  • I kassan väljer du kortbetalning och följer anvisningarna
  • Signera köpet med Mobilt BankID
  • Köpet genomförs
  • Om köpet nekas kan det bero på att kortet är stängt för internethandel. Detta kan du kontrollera och ändra i appen.

Karlshamns-Korts appens funktion överföra mellan kort uppdateras

Sparbanken i Karlshamn arbetar ständigt med att utveckla bankens prdukter och göra dem bättre för dig som kund. Funktionen överföra mellan kort i Karlshamns-Korts appen kommer att uppdateras och därför kommer funktionen vara tillfälligt stängd.

Spärrservice

Förlorat ditt kort?

För att spärra ditt kort ring: 08 - 791 49 59