Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Bild Karlshamns-Kortet ny webb

Karlshamns-Kortet

 

 

Med "lönekonto" menar vi här de pengar som du handlar för varje månad. Du sätter in de pengar som du ska handla för och får en bra ränta. Du får ränta upp till 30.000 kronor på kortet(ränta för närvarande är 2,22%).
Ytterligare en fördel är att du får en faktura en gång i månaden på alla dina köp.
Kontantuttag/automatuttag i svenska kronor och utländsk valuta, se pris nedan.

Karlshamns-Kortet ger mer!
Ibland behöver man extra pengar. Det kan gälla köksmaskiner, möbler, TV eller kanske en resa. Allt fler använder då butikernas finansieringsalternativ, trots att de är ganska kostsamma med hög ränta och uppläggnings- och aviseringskostnader som tillkommer. Fördelen kan vara att det är enklare och snabbare än "att gå till banken". Vi erbjuder ett bättre alternativ - Karlshamns-Kortet, Betal & Kreditkort MasterCard.

Kredit och avgifter
På Karlshamns-Kortet kan du få en kredit på 20.000 - 100.000 kr (10.000 -30.000 kr för studenter). Sedvanlig kreditansökan görs. Du har inga uppläggningkostnader. Aviavgift 35 kronor. Anslut ditt Karlshamns-Kort till e-faktura så slipper du aviavgiften.

MasterCard SecureCode
Skaffa MasterCard SecureCode det första du gör när du har fått ditt kort, det underlättar när du gör köp på Internet.
OBS!
Vid nyanslutning av MasterCard SecureCode. Tänk på att skriva ditt OCR-nummer där det står kontonummer, glöm inte att ta bort den sista siffran i OCR-numret (du hittar det på din faktura).

Med Karlshamns-Kortet har du alltid ekonomisk trygghet i beredskap om något oförutsett händer, hemma eller utomlands.

Med Karlshamns-Kortet är du fri att handla i vilken butik du vill. Du är inte beroende av deras finansieringsalternativ.

Hur betalar Du
Med Karlshamns-Kortet har du valfrihet att anpassa betalningen. Du kan antingen betala allt när fakturan kommer (det kan ge upp till 50 dagars räntefri betalningstid). Eller så kan du välja att använda din kredit och dela upp betalningen med minst 1/20 av beloppet i månaden, dock lägst 150 kr.


Hur skaffar jag Karlshamns-Kortet
Kontakta ditt bankkontor eller ring vår kundtjänst om du vill ha mer information om kortet.

Pris
250:- i årsavgift om man är Nyckelkund i Sparbanken i Karlshamn
350:- om man ej är Nyckelkund i Sparbanken i Karlshamn

Inlåningsränta 2,22%

Inga uppläggningskostnader. Aviavgift 35 kronor.
Kontantuttag/automatuttag 3 % dock lägst 35 kronor. Gäller även vid kontantuttag av utländsk valuta.

Ansök här!

Stäng Skriv ut