Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Bild Karlshamns-Kortet ny webb

Karlshamns-Kortet

 

 

Karlshamns-Kortet - ditt smarta ¨lönekonto¨


Med "lönekonto" menar vi här de pengar som du handlar för varje månad. Du sätter in de pengar som du ska handla för och får en bra ränta. Du får ränta upp till 30.000 kronor på kortet(ränta för närvarande är 2,22%).
Ytterligare en fördel är att du får en faktura en gång i månaden på alla dina köp.
Kontantuttag/automatuttag i svenska kronor och utländsk valuta, se pris nedan.

Karlshamns-Kortet ger mer!
Ibland behöver man extra pengar. Det kan gälla köksmaskiner, möbler, TV eller kanske en resa. Allt fler använder då butikernas finansieringsalternativ, trots att de är ganska kostsamma med hög ränta och uppläggnings- och aviseringskostnader som tillkommer. Fördelen kan vara att det är enklare och snabbare än "att gå till banken". Vi erbjuder ett bättre alternativ - Karlshamns-Kortet, Betal & Kreditkort MasterCard.

Kredit och avgifter
På Karlshamns-Kortet kan du få en kredit på 20.000 - 100.000 kr (10.000 -30.000 kr för studenter). Sedvanlig kreditansökan görs. Du har inga uppläggningkostnader. Aviavgift 35 kronor. Anslut ditt Karlshamns-Kort till e-faktura så slipper du aviavgiften.


Ladda ner Karlshamns-Korts appen och ha koll på ditt kort

Karlshamns-Korts Appen

Med Karlshamns-Korts appen har du alltid koll på hur mycket du har kvar på ditt kort och vilka köp du har gjort.
Du kan även stänga av kortet för utlandsköp och köp via Internet, detta som en extra trygghet.
Läs mer


Inbetalning på kortet
Du sätter in pengar på BG-nr: 5840 - 8352, ange även OCR/Referensnummer som du hittar på din faktura. Pengarna finns tillgängliga på kortet en arbetsdag senare.

Säker betalning på nätet.
One Time Password - Tjänsten fungerar på så sätt att när du handlar på internet så måste du bekräfta ditt köp med en engångskod, som skickas via sms till ditt mobilnummer. Du behöver inte göra någon registrering innan, utan detta sker i samband med det första köptillfället.


Med Karlshamns-Kortet har du alltid ekonomisk trygghet i beredskap om något oförutsett händer, hemma eller utomlands.
Med Karlshamns-Kortet är du fri att handla i vilken butik du vill. Du är inte beroende av deras finansieringsalternativ.
Hur betalar Du
Med Karlshamns-Kortet har du valfrihet att anpassa betalningen. Du kan antingen betala allt när fakturan kommer (det kan ge upp till 50 dagars räntefri betalningstid). Eller så kan du välja att använda din kredit och dela upp betalningen med minst 1/20 av beloppet i månaden, dock lägst 150 kr.

Hur skaffar jag Karlshamns-Kortet?
Kontakta ditt bankkontor eller ring vår kundtjänst om du vill ha mer information om kortet.

Pris
350:- i årsavgift. (from 2016-01-01)
250:- om man är Nyckelkund i Sparbanken i Karlshamn (from 2016-01-01)
Inlåningsränta 2,22%
Inga uppläggningskostnader. Aviavgift 35 kronor.
Kontantuttag/automatuttag 3 % dock lägst 35 kronor. Gäller även vid kontantuttag av utländsk valuta.

TIPS!

Du kan betala räkningen för Karlshamns-kortet via e-faktura. Det är säkert och miljövänligt, du ansluter dig till e-faktura när du är inne på Internetbanken.

Stäng Skriv ut