Hoppa till textinnehållet

påverkas du som bankkund av covid-19

Vi har samlat all nyttig information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.  

Sköt dina bankärenden hemma

Just nu ber vi dig att sköta de ärenden du kan digitalt. För att göra det lite enklare har vi samlat information kring hur du bland annat skaffar Swish, beställer kort, öppnar konto, ser ditt saldo, hittar pin-kod och registrerar e-faktura.

Elderly husband and wife using digital tablet at home

Tillsammans hjälps vi åt!

Nu när smittspridningen ökar i den region vi lever i är det viktigare än någonsin att vi hjälps åt – för att vi och våra kunder ska känna sig trygga.

Extra öppet för dig som tillhör en riskgrupp

Mellan 09.00-10.00 på onsdagar öppnar banken upp kassa/kundtjänst enbart för riskgrupper. Gäller på kontoren i Karlshamn och Olofström.

Kontakta oss

Via Telefonbanken kan du som kund med hjälp av ditt Mobila BankID utföra de allra flesta av dina bankärenden utan fysisk kontakt. Ett nummer till hela banken.

Hur kan regeringens lättnader hjälpa dig?

Vi har tagit fram verktyg som kan hjälpa dig att räkna ut hur ditt företags ekonomiska situation kan påverkas med hjälp av regeringens olika stöd.


Beräkningsverktyg

Barista making coffee in coffee shop.

Smarta apptips för en enklare vardag

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster.

Two women in the city looking at a mobile phone.

Resa i Corona-tider?

Corona-viruset förändrar hela tiden vad som gäller, inte minst när det kommer till resor. Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Då bör du tänka på det här.

A couple with suitcases in the city.

skyddar du dig från bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig.

Family chilling in the sofa.

Privatkunder med bostadslån

 – som drabbats ekonomiskt av coronaviruset kan ha möjlighet till amorteringslättnad

 

Det är många som påverkas av effekterna av coronaviruset. Inkomstbortfall och privatpersoner som varslas om uppsägning är speciellt utsatta just nu. Därför inför banken nu möjlighet för dig som får betydande inkomstbortfall på grund av coronaviruset, en tillfällig amorteringslättnad i upp till sex månader.