Skip to content

”Vi på Private Banking har alltid kunden i centrum”

Private Banking består av Christer Kragh, rådgivare, Sabine Strömberg, rådgivare, Daniel Månsson, chef Private Banking, Andreas Grönqvist, rådgivare (börjar efter sommaren) och Leif Stexå, försäkringsspecialist.

Sparbanken i Karlshamns Private Banking är ett unikt nätverk av privatpersoner, företagare och entreprenörer. Som Private Banking-kund får du möta bankens mest erfarna rådgivare och specialister. De är tillgängliga, ger personlig service och erbjuder högsta möjliga finansiella kompetens.

– Hos oss är det alltid du som står i centrum. Vår ambition är att alltid erbjuda dig det absolut bästa utifrån dina förutsättningar, säger Daniel Månsson, chef Private Banking och Börsgruppen.


Allt sedan 1829 har banken haft förmånen att arbeta med företagare och entreprenörer som har utvecklat verksamheter och skapat värden – för samhället, för sina medarbetare och för sig själva.
– Placeringsrådgivning är kärnan i vårt erbjudande. Tillsammans gör vi en långsiktig plan för hur ditt kapital ska förvaltas och utvecklas. Vi hjälper dig med din dröm, om det är att kunna gå i pension tidigare, skapa de bästa förutsättningarna för dina barn eller frihet att leva det liv du vill leva, berättar Sabine Strömberg, Private Banking-rådgivare.
 

Börsgruppen består av Mikael Bondesson, Thomas Larsson, Daniel Månsson och Cerold Johansson.

Som Private Banking-kund får du även tillgång till Blekinges enda aktiebord. Börsgruppen består av fyra licensierade aktiemäklare som har lång erfarenhet och gedigen kunskap om handel med alla förekommande instrument tex aktier, derivat och börshandlade fonder.
– Som kund har du alltid tillgång till bankens analyser och alltid en förvaltare att bolla affärsidéer med, säger Daniel.

 

Två gånger om året bjuds det in till kundeventet Aktie-TV. Ett uppskattat och populärt event.
– Det har varit ett stort intresse för träffarna och vi har många i våra kommuner som är intresserade av aktiesparande, vilket är väldigt roligt, säger Daniel Månsson.

 

Under de fysiska träffarna, som hålls i både Olofströms och Karlshamns kommun, har det kommit flera lokala börsnoterade företag som hållit föreläsningar på plats. Under pandemin har Aktie-TV livesänts på bankens Facebooksida och den senaste sändningen hade 1 150 unika tittare. Nästa Aktie-TV Live är den 19 maj 2021 – varmt välkommen att delta kostnadsfritt digitalt!
 

Våra tjänster inom Private Banking

  • Personlig licensierad rådgivare, som ger dig råd om förvaltningen av din förmögenhet. Rådgivaren är särskilt utbildad för förmögenhetsrådgivning.
  • Regelbunden uppföljning av dina affärer och planering av din ekonomi.
  • Hög tillgänglighet - din rådgivare har få kunder och kan därför ägna mer tid åt dig.
  • Marknadsinformation, analyser, nyhetsbrev och event.
  • Generösa försäkringslösningar, Concierge-service och tillgång till flygplanslounger.
  • Börsgruppen - Blekinges enda aktiebord med fyra licensierade aktiemäklare.
  • Ägarplaneringsgruppen – du får tillgång till specialister inom ägarledda företag som hjälper dig med ex kompanjonavtal och nya infallsvinklar.

Private Banking

Private Banking består av licensierade rådgivare som vänder sig till dig som har utökat placeringsbehov. När du är Private Banking-kund i Sparbanken i Karlshamn ingår råd om din ekonomi som en del av vår service. Våra kunder består idag av privatpersoner, företag, föreningar, stiftelser m.fl.

 

Kontakta oss för att veta mer och bli kund 0454 30 44 00.

Daniel Månsson, chef Private Banking och Börsgruppen.
Sabine Strömberg, Private Banking-rådgivare.