Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamns samtliga kontor är öppna igen

Sandra Hjalmarsson och sonen Hadar under nyöppningen i Svängsta.
Sandra Hjalmarsson och sonen Hadar under nyöppningen i Svängsta.

Kontoret i Svängsta har öppnat igen efter att ha varit stängt i 1,5 år på grund av pandemin. Banken har under det senaste året tagit små steg till att återgå till ett normalläge.

– Nu är bankens samtliga kontor öppna igen som vi har lovat våra kunder. Som en lokal fristående sparbank förstår vi värdet av det lokala bankkontoret, säger Roger Johansson, vd Sparbanken i Karlshamn.


Under kontorets nyöppning kom cirka 30 besökare. Många sa att de uppskattar ett bankkontor i Svängsta och var glada att det öppnat igen.
– Jag tycker det är jättebra att det öppnar igen. Det är bra för byn, att det händer saker här. Det är bra att ha nära till banken om man behöver rådgivning eller ta lån. Jag tycker att bankens personal är trevliga och tillmötesgående, säger Sandra Hjalmarsson, Svängstabo, som kom förbi nyöppningen med sin son Hadar.

Susanne Sandberg, kontorschef, och Niklas Ek, privatrådgivare i Svängsta.
Susanne Sandberg, kontorschef, och Niklas Ek, privatrådgivare i Svängsta.

Kontoret i Svängsta har öppet torsdagar mellan 10.00-13.00 för spontanbesök och 14.00-17.00 för bokade möten.
– Det känns roligt att äntligen träffa kunderna i Svängsta igen. Vi vet att de har längtat efter detta och det känns kul att så många kom och besökte oss under nyöppningen, såväl nya kunder som gamla. Vi önskar alla varmt välkomna igen till banken på torsdagar, avslutar Susanne Sandberg, kontorschef för kontoren i Svängsta, Asarum och Mörrum.

Öppettider på kontoret i Svängsta

Torsdagar

10.00-13.00 (spontanbesök)

14.00-17.00 (endast bokade möten)