Skip to content

INSTÄLLD: Sparbanken i Karlshamns populära kaffekalas är tillbaka i år igen!

Under 2019 bjöd banken på fyra Kaffekalas i Olofström och Karlshamns kommun. Det blev musikquiz, skönsång, kaffe och kaka. Kalasen görs i samarbete med Nöjeskompaniet och är tillbaka i år igen.

– Kaffekalasen blir bara bättre och bättre både innehållsmässigt och besöksmässigt för varje år. Det känns som att Kaffekalasen behövs och gör stor nytta. De spelar en viktig roll för många vad gäller möjligheten att träffas och umgås med en trevlig inramning. Det går inte att umgås för mycket! Samarbetet med banken är trevligt och enkelt. Det finns en framåtanda och det som bestäms genomförs på ett mycket bra sätt, säger Anders Jönsson på Nöjeskompaniet.

 

Kaffekalasen har många trogna besökare och Gunilla Petersson är en av dem.

– Jag älskar Kaffekalasen och har nästan varit med på varje kalas. På Kaffekalaset kan man umgås och det är bra artister. Jag brukar vara den som tipsar mina vänner; Nu är det Kaffekalas! Sedan är jag den som är först på plats och håller bord till alla, vi brukar vara runt 8 stycken som kommer. När jag får reda på att Kaffekalasen börjar lyser jag upp och jag försöker alltid ta mig dit. Det är så kul med samhörigheten som kalasen ger, ja det är mitt liv, säger Gunilla.

 

Första kaffekalaset för i år blir den 19 mars i Bellevueparken i Karlshamn med Nöjeskompaniet, Lasse Sigfridsson och Stefan Nilsson. Det bjuds på god underhållning, kaffe och kaka – varmt välkomna!

 

Köp din biljett

Biljetter kostar 150 kr och säljs av Nöjeskompaniet tel. 0454 – 52057.

 

Uppdatering 12 mars 2020: 

 

Inställt kaffekalas 19 mars

På grund av rådande situation gällande allmän smittrisk av Coronaviruset har vi, Nöjeskompaniet, Sparbanken i Karlshamn och Kulturfixarna, fattat beslutet att ställa in Kaffekalaset i Bellevueparken torsdag 19 mars.

 

Vi gör detta eftersom vi vill se till allas säkerhet i första hand, då arrangemanget främst riktar sig mot seniorer som anses vara en riskgrupp enligt Folkhälsomyndigheten. Dessutom tillhör medlemmar i den förening som sköter kaffe och kakor samma riskgrupp.

 

Vi hoppas kunna hitta ett nytt datum för Kaffekalaset längre fram när läget är stabilt.

 

Hör av er till Kulturfixarna på telefon 0454-52057 för att få biljetterna återköpta, alternativt ha biljetten till godo till nästkommande Kaffekalas.

 

Vi återkommer med mer information om nästa kaffekalas och hoppas vi ses då!

 

Vänligen,

Nöjeskompaniet
Sparbanken i Karlshamn

Kulturfixarna

Hasse Andersson.
Hasse Andersson var med på kaffekalaset i Karlshamn förra året. I år blir det nya spännande artister.

Banken i sociala medier

På våra sociala medier får du nyheter från bank och bygd, erbjudanden, tips och tävlingar.