Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Sparbanken i Karlshamn stödjer Musikhjälpen 2021

Sparbanken i Karlshamn är med och samlar in pengar till årets Musikhjälpen via ”Sparbanksbössan”.

Initiativet startades av Leksands Sparbank som utmanade alla Sparbanker att vara med och samla in pengar för en god sak. Årets tema är ”För en värld utan barnarbete”.
– Att anta utmaningen var för oss på Sparbanken i Karlshamn en självklarhet. Tillsammans är vi starka och kan göra skillnad. Nu hoppas vi att många fler Sparbanker hänger på, säger Jonke Höglund, marknadschef Sparbanken i Karlshamn.


Från den 1 december fram till 31 december pågår den fysiska och digitala insamlingen. Sparbanken i Karlshamn kommer att ha bössor på kontoren där du kan stoppa ner en slant som går oavkortat till Musikhjälpen. Vill du hellre Swisha går du in på https://bossan.musikhjalpen.se/sparbanksboessan och följer instruktionerna. Märk gärna din gåva med ”Sparbanken i Karlshamn”.


Banken dubblar pengarna!

Sparbanken i Karlshamn är en lokal fristående Sparbank som verkar i Karlshamns och Olofströms kommuner.
– Banken bidrar varje år till den lokala samhällsnyttan och tillsammans med våra kunder gör vi det bättre för alla som växer upp, bor och verkar HÄR. Nu vill vi tillsammans med andra Sparbanker visa att det lokala engagemanget även gynnar världen globalt. De pengar som samlas in av bankens kunder kommer banken att matcha och lägga lika mycket. Det betyder att summan som skänks till Musikhjälpen från banken och våra kunder i slutändan blir dubbel, säger Jonke Höglund.
 

Om Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. Varje år sätter sig tre kända profiler i en bur och sänder i 144 timmar direkt dygnet runt i Sveriges Radio P3 och i SVT/ SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Årets tema är ”För en värld utan barnarbete”. 

 

Musikhjälpen sänds mellan 13 december och 19 december.