Skip to content

Sparbanken i Karlshamn sprider kärlek för bygden

I samband med Alla hjärtans dag uppmanar Sparbanken i Karlshamn alla som bor och verkar i Karlshamn och Olofströms kommun att sprida kärlek för bygden.

Alla hjärtans dag-utmaning!

Sparbanken i Karlshamn är inte som andra banker. Banken är en äkta sparbank vars hjärta har bankat för bygden allt sedan 1829. Bankens vinst stannar HÄR, i Karlshamn och Olofströms kommun. Banken bidrar till samhällsnyttan och näringslivet för att alla som bor och verkar HÄR ska trivas, må bra och känna sig stolta över vår gemensamma bygd. Och stolta – det är vi över bygdens rika föreningsliv med dess eldsjälar, över våra drivna entreprenörer och företagare som sätter vår bygd på kartan, över alla er som valt att bo och leva HÄR, på en plats som ligger oss varmt om hjärtat, då som nu.

#mitthjärtabankarhär #sparbankenikarlshamn

 

Bankar ditt hjärta för bygden? Om svaret är ja, utmanar vi dig att lägga upp en bild på din egen sida och kopiera nedan text:

Jag blev utmanad av @Sparbanken i Karlshamn att dela med mig av en bild som visar att #mitthjärtabankarhär. Ingen förklarande text, bara bild. Jag väljer därefter två personer som ska göra detsamma. Låt oss tillsammans sprida kärlek för bygden i samband med Alla hjärtans dag!

Jag utmanar följande personer (tagga de vänner du utmanar) att följa mitt exempel.

#mitthjärtabankarhär #sparbankenikarlshamn