Meny
Om banken
Samhällsnyttan
Kontakta oss

Banken håller extra öppet för dig som tillhör en riskgrupp

Mellan 09.00-10.00 på onsdagar öppnar banken upp kassa/kundtjänst enbart för riskgrupper. Gäller på kontoren i Karlshamn och Olofström.

Banken har gjort flera åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset och för att öka tryggheten för dig som bankkund. För att öka tryggheten ytterligare för dig som tillhör en riskgrupp som är extra utsatt för coronaviruset kommer vi att hålla extra öppet.

 

Vi vet att det är många äldre som kommer in på kontoret för att göra sina bankärenden och vi vill att ni fortsatt ska kunna göra detta och känna er trygga och bekväma.

 

Genom att vi håller öppet en timme tidigare än vanligt kan du göra dina bankärenden i en lugn miljö när bankens lokaler är nystädade och desinficerade.

 

Fortfarande hänvisar banken till att sköta sina bankärenden via de digitala kanalerna eller via Telefonbanken, men vi vill underlätta för dem som verkligen behöver komma in till banken och som tillhör en riskgrupp.

 

Det är viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar för att göra allt vi kan både för att minska smittspridningen av coronaviruset och för att skydda våra äldre och de som tillhör en riskgrupp.

 

Från den 15 april börjar vi med att hålla extra öppet – varmt välkommen in!

 

Ta hand om er,

Sparbanken i Karlshamn