Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Blommor

Sparbankens näringslivsstiftelse

Sparbanken i Karlshamns Näringslivsstiftelse bildades av Sparbanken i Karlshamn den 3 maj 2002.

Stiftelsen har till huvudsakligt ändamål att såsom delägare eller långivare bidra med riskkapital till lokala företag och företagare vars verksamhet bedöms ha en sådan utvecklingspotential att den kan leda till att Sparbanken i Karlshamns verksamhetsområde tillförs ökad kompetens och sysselsättning.

Stiftelsens huvudsakliga ändamål är jämväl att sluta avtal med externa forskare/forskningsinstitut/utvecklings- och forskningsbolag för att införskaffa kommersiella forsknings- och utvecklingsresultat inom områden där högskolor eller universitet bedriver verksamhet i Karlshamns Kommun.

Ansökningar

Ansökningar skickas in genom bifogad blankett (pdf-fil) och vid behov kompletterande uppgifter till Sparbanken i Karlshamn Box 44 374 21 Karlshamn. Märk gärna kuvertet med Sparbankens Näringslivsstiftelse. Kontaktperson Peter Enckell. Se respektive ansökningsblankett för mer information.

Styrelse

Peter Enckell Ordförande

Bengt Norman Vice Ordförande
Per Ola Clemedtson
Sofie Andersson
Ingolf Karlsson

Stäng Skriv ut