Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från många andra banker. Vi är en stor liten bank med åtta kontor på sex orter i Karlshamns och Olofströms kommuner.  Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

Vill du jobba med ett härligt team på Sparbanken i Karlshamn? Är du resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en person som ska jobba på vårt kontor i Olofström. Du kommer att arbeta som privatrådgivare med kundmöte på kontor och möta våra kunder digitalt på vår Telefonbank.  

Om jobbet

Som privatrådgivare jobbar du med kundens hela ekonomi och du arbetar självständigt med bankens hela produktutbud. Du har en egen kundstock som du träffar regelbundet kombinerat med att du träffar kunder digitalt som hör av sig via vår Telefonbank.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en rådgivarroll eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet.

Du har högskola/universitets-utbildning inom ekonomi.
Du har SwedSec-licens inom Investeringsrådgivning, Bolån och Försäkringsförmedlingsrätt IDD.

Varför jobba med mig och mitt team? – Malin Mathiasson

Vi är ett härligt gäng som älskar att gå till jobbet. Vi brinner för att skapa bra relationer med våra kunder och hjälper dem till en bättre ekonomisk hälsa. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Trivs vi så trivs våra kunder med oss.

Som chef lägger jag stor vikt på dig som individ, men även på hela teamet. För att lyckas och trivas hos mig ska du som person vara ödmjuk och gilla ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du ser utveckling som något positivt.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till HR-chef Marie Fagberg, , senast den 10 december 2021.

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av kontorschef Malin Mathiasson, 0454-30 44 00, .

Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, 072-571 44 11, .