Hoppa till huvudinnehåll

Sparbanken i Karlshamn söker Private Banking-rådgivare

Vi söker en ny kollega som vill bli en del av vårt framgångsrika Private Banking-team. Tillsammans arbetar vi för att vara den ledande aktören i vårt verksamhetsområde.

Om jobbet

Idag är vi åtta specialister på Private Banking som arbetar inom rådgivning, aktiemäkleri och försäkringar. Vi arbetar med aktiv portföljförvaltning och vi drivs alla av att skapa värde för våra kunder. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är en lagspelare då vi arbetar i och driver kundteam tillsammans med våra kollegor inom privat- och företagsaffären samt övriga specialister inom försäkring, juridik, ägarplanering och företagsförmedling. Vi tycker om och uppmuntrar till personlig utveckling då vi anser att det utvecklar och driver oss framåt.

 

I rollen som Private Banking-rådgivare förvaltar och utvecklar du en egen kundstock av kapitalstarka privat- och företagskunder. Kunderna är aktiva och förväntar sig en hög servicenivå, kunskaps-nivå samt proaktivitet. Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer där vårt erbjudande anpassas efter kundens behov och förväntningar. Du planerar och genomför det lilla extra på individnivå på ett professionellt och representativt tillvägagångssätt.

 

Rollen är på heltid. Du kommer att vara placerad i Karlshamn men i din tjänst kommer du röra dig i bankens hela verksamhetsområde som i huvudsak är Karlshamns och Olofströms kommuner.

 

Vem är du?

Du är en affärsorienterad och analytisk person med brinnande intresse för de finansiella marknaderna och drivs av att bygga långsiktiga relationer och du har en gedigen erfarenhet av rådgivning kring placeringar. Centralt är att du har ett helhets-perspektiv och att du strävar efter att förstå kundens behov. Du anpassar affärslösningar genom att vara lyhörd och skapa förtroende i kundmötet. Vi ser att du har ett stort eget driv och engagemang samt att ditt arbetssätt karakteriseras av initiativtagande för att slutföra uppgifter med hög kvalitet. Vidare kommunicerar du obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Slutligen ser vi gärna att du har ett intresse av att utveckla dina kunskaper inom skatt och juridik till såväl som privat- samt företagsaffären.


Utbildning och erfarenhet

Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
Swedsec Specialistlicens.

 

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till HR-chef marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se, senast den 29 mars.

 

Upplysningar kring tjänsten

För frågor kring tjänsten, kontakta Daniel Månsson chef Private Banking, 0454-30 44 33.
Facklig företrädare för finansförbundet är Kim Olsson, tel 0454-30 44 00.
 

Om arbetsplatsen

På Sparbanken i Karlshamn drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra – Nyttig.

 

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från alla andra. Vi är en stor liten bank. Vi har åtta kontor på sex orter men är en helhet tillsammans – en bank. Hos oss är alla medarbetare lika värda och allas insats viktig. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den byggd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

 

Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.