Hoppa till huvudinnehåll

Sparbanken i Karlshamn söker medarbetare till kassa/kundtjänst

Vill du jobba med ett härligt gäng på Sparbanken i Karlshamn? Är du flexibel och serviceinriktad? Då kan detta vara något för dig!

 

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från många andra banker. Vi är en stor liten bank med åtta kontor på sex orter i Karlshamns och Olofströms kommuner.  Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

 

Om jobbet

Ditt arbete består av att serva våra kunder gällande kontanter, betalningar och vardagstjänster i kassa/kundtjänst på Karlshamnskontoret. Du kommer vara bankens viktiga ansikte utåt.


Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, serviceinriktad, noggrann och flexibel. Du som söker ska ha mångårig erfarenhet av kundtjänst/serviceyrke eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och din förmåga i kundmötet.

 

Varför jobba med mig och mitt team? – Katarina Nilsson

Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas. Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet.

 

Tjänsten är tillsvidare och på 85–100 %. Tjänstgöringsgraden och tillträdesdatum sker efter överenskommelse.

 

Personligt brev och CV skickas till HR-chef Marie Fagberg, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se, senast den 11 mars 2022. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av kontorschef Karlshamn Katarina Nilsson, 0454-30 44 00, katarina.nilsson@sparbankenikarlshamn.se.

 

Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, 072-571 44 11, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se.

Om verksamheten

Sparbanken i Karlshamn är en bank med gamla anor och har bidragit med lokal utveckling och nytta i över 190 år. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde som är Karlshamns och Olofströms kommuner och skall vara den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun och föreningar.

 

Vinsten går inte till aktieägare utan stannar kvar i bygden och bidrar till att utveckla föreningsliv, näringsliv och kultur.

 

Banken har ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter och erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden:  Nära – Bra – Nyttig.

 

Banken har idag ca 100 anställda.