Skip to content

Sparbanken i Karlshamn söker medarbetare till kassa/kundtjänst

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från många andra banker. Vi är en stor liten bank med åtta kontor på sex orter i Karlshamns och Olofströms kommuner. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.


Vill du jobba med ett härligt gäng på Sparbanken i Karlshamn? Är du flexibel och serviceinriktad? Då kan detta vara något för dig!
Nu söker vi en medarbetare till bankens kassa/kundtjänst.


Om jobbet

Som medarbetare i kassa/kundtjänst arbetar du med våra kunder i enlighet med bankens värderingar och är bankens viktiga ansikte utåt.
Ditt arbete består i att hantera privat- och företagskunders behov av kontanter och betalningar. Erbjuda våra kunder våra vardagstjänster och digitala tjänster. Sköter i förekommande fall bankens serviceboxuppräkningsprocess. Du kommer även att hjälpa till med att boka kunder åt privatrådgivarna via telefon.

 

Din profil

  • Serviceinriktad
  • Noggrann
  • Flexibel

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå.
Erfarenhet av kundtjänst/servicearbete är meriterande.

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 31/8 2022 med chans till förlängning. Tjänsten tillträdes efter överenskommelse och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan till HR-chef Marie Fagberg, , senast den 15 december 2021.

 

Upplysningar kring tjänsten

Frågor kring tjänsten besvaras av stf kontorschef Karlshamn Michaela Folin, 0454-30 44 00, .

 

Frågor kring tjänsten besvaras av kontorschef Svängsta/Asarum/Mörrum Susanne Sandberg, 0454-30 44, .

 

Facklig representant för Finansförbundet är Kim Olsson, 072-571 44 11, .

Om verksamheten

Sparbanken i Karlshamn är en bank med gamla anor och har bidragit med lokal utveckling och nytta i över 190 år. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde som är Karlshamns och Olofströms kommuner och skall vara den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun och föreningar. 

 

Vinsten går inte till aktieägare utan stannar kvar i bygden och bidrar till att utveckla föreningsliv, näringsliv och kultur.

 

Banken har ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter och erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra – Nyttig. 

 

Banken har idag ca 100 anställda och en affärsvolym på ca 30 miljarder kronor.