Hoppa till huvudinnehåll

Sparbanken i Karlshamn söker medarbetare till Kassa/Kundtjänst

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från alla andra. Vi är en stor liten bank. Vi har åtta kontor på sex orter men är en helhet tillsammans – en bank. Hos oss är alla medarbetare lika värda och allas insats viktig. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta Sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den byggd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över. Nu söker vi en medarbetare till Kassa/Kundtjänst.
 

Om jobbet

Du arbetar med våra kunder i enlighet med bankens värderingar, och är bankens viktiga ansikte utåt.
Ditt arbete består i att hantera privat- och företagskunders behov av kontanter och betalningar. Erbjuda våra kunder våra vardagstjänster och digitala tjänster. Sköter i förekommande fall bankens serviceboxuppräkningsprocess. Du kommer även att hjälpa till med att boka kunder åt privatrådgivarna via telefon.

Profil

  •      Serviceinriktad
  •      Noggrann
  •      Flexibel

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå.
Erfarenhet av kundtjänst/servicearbete är meriterande.

 

Arbetsplatsen

På Sparbanken i Karlshamn drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra - Nyttig. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 31/8 2021 med start efter överenskommelse.
Förlängning av vikariatet kan komma att ske. Personligt brev och CV skickas till marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se senast 2020-10-01.

 

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Malin Mathiasson
Kontorschef Olofström/Kyrkhult och Telefonbanken
malin.mathiasson@sparbankenikarlshamn.se

Katarina Nilsson
Kontorschef Karlshamn
katarina.nilsson@sparbankenikarlshamn.se

Susanne Sandberg
Kontorschef Svängsta/Asarum/Mörrum
susanne.sandberg@sparbankenikarlshamn.se

Facklig företrädare är Kim Olsson, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se.

 

Våra grundläggande värderingar kommer från sparbanksrörelsen och den nytta och flit som sparsamhet tillför individ och samhälle.

Motivet för att bilda Sparbanker var framförallt att främja den enskilda människans sparande och att förmedla lån för att vidareutveckla bygden. Vår position som självständig Sparbank ger oss en unik möjlighet att vara en bank med lokalt engagemang och skapar långsiktighet i vår strävan att bedriva en bra bankverksamhet i vårt verksamhetsområde.

 

Vår Vision
Sparbanken i Karlshamn skall vara den ledande banken i verksamhetsområdet och den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun, kyrkliga samfälligheter och föreningar. 

 

Vår Affärsidé
Sparbanken i Karlshamn skall genom ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter erbjuda våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. 

 

Vi har funnits sedan 1829
Sparbanken i Karlshamn grundades 1829. 1966 fusionerade Karlshamns Sparbank med Asarums och Mörrums Sparbank. 1998 köptes Föreningsbankens verksamhet i Karlshamn och Ringamåla. Våren 2008 fusionerade banken även med Kyrkhults Sparbank.  Årsskiftet 2014/15 förvärvades Sparbanken Skånes kontor i Olofström.