Hoppa till textinnehållet

Sparbanken i Karlshamn söker Marknadskoordinator

Är du duktig på kund- och marknadsanalys, har ett öga för webbutveckling och trivs med varierande arbetsuppgifter inom marknadsföring? Då kan det vara dig vi söker!

Som Marknadskoordinator ansvarar du för en rad olika och varierande uppgifter. Du har huvudansvar för uppdatering och utveckling av innehåll på bankens externa webb och intranät. Du ägnar mycket tid och engagemang åt kundanalys och uppföljning av marknadsinsatser. Det innebär att en stor del av ditt arbete går till att serva bankens övriga avdelningar internt. Därför är hög servicenivå, noggrannhet och social kompetens viktiga egenskaper.

 

För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, ha lätt att lära samt ha en god förståelse för marknadsföring. Du tycker marknadsföring är roligt och du är bekväm med de färdigheter som krävs för att lyckas i rollen.

 

På Marknadsavdelningen omges du av skickliga kollegor med lång och gedigen erfarenhet från marknadsföring- och kommunikationsbranschen. I den miljön finns stora möjligheter att utvecklas. Du får en genomgående introduktion i de webb- och analysverktyg som banken använder samt löpande intern utbildning för att höja din generella kunskap inom kommunikation och marknadsföring.

 

I rollen ansvarar du bland annat för:

  • Daglig publicering och underhåll av intern och extern webb
  • Kundanalys, hantering och framtagning av kundlistor i bankens system CAT
  • Projektleda, utföra och utveckla automatiserade kundförslag (NBA)
  • Följa upp, analysera och utveckla marknadsinsatser
  • Serva bankens olika avdelningar internt
  • Hantera utskick i bankens kanaler, exempelvis Kontakten
  • Planera, projektleda och genomföra bankens events
  • Enklare kommunikativa texter
  • Generell omvärldsbevakning och trendspaning, vad gäller branschen och modern marknadsföring
  • Vara behjälplig marknadschefen och övriga kollegor på avdelningen med varierade uppgifter i den dagliga marknadsföringen

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

De viktigaste egenskaperna för att lyckas i rollen är en positiv inställning till ditt individuella och avdelningens gemensamma arbete. Att du känner ett stort ansvarstagande, är engagerad samt lever och andas bankens värderingar är betydande. Du behöver även ha en analytisk förmåga och tycka det är spännande att hitta nya affärsmöjligheter.

 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i ryggen och tidigare erfarenheter av arbete inom bank. Att behärska de vanligaste layoutprogrammen (Adobe CS) och ha tidigare erfarenhet av uppdatering och utveckling av webb är meriterande.

 

Varför jobba med mig och mitt team? – Jonke Höglund

– På Marknadsavdelningen är vi ett glatt gäng med stort engagemang för det strategiska såväl som det kreativa arbetet med marknadsföring. Vi arbetar nära, hjälper och stöttar varandra. Vår interna funktion gör att vi samarbetar med alla avdelningar i banken. Genom att vara en del av vårt team får du goda möjligheter att utveckla och utvecklas tillsammans med oss, säger Jonke Höglund, marknadschef.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och tillsätts snarast enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan senast den 10 november. CV och personligt brev skickas till Marie Fagberg, HR-chef, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se

 

Upplysningar kring tjänsten

Frågor om tjänsten ställs till Jonke Höglund, marknadschef, 0454-30 44 25.

Facklig företrädare för Finansförbundet är Kim Olsson, 0454–30 44 00.

Om verksamheten

Sparbanken i Karlshamn har bidragit till lokal utveckling och nytta i över 190 år. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde som är Karlshamns och Olofströms kommuner och skall vara den självklara finansiella partnern för privatpersoner, företag, kommun och föreningar.

 

Vinsten går inte till aktieägare utan stannar kvar i bygden och bidrar till att utveckla bland annat föreningsliv, näringsliv och kultur.

 

Banken har ett starkt lokalt kontorsnät och ett komplett utbud av finansiella tjänster och produkter och erbjuder våra kunder personlig bankservice av hög kvalitet. Idag har banken över 100 anställda.

Medarbetarporträtt

Anette Leitner, privatrådgivare, brinner för att träffa kund och har arbetat på banken i över 30 år.

 

Jörgen Lindh, företagsrådgivare, har ett starkt engagemang för sina kunder och är inne på sitt andra årtionde som anställd i banken.