Hoppa till textinnehållet

Sparbanken i Karlshamn söker rådgivare

Vill du jobba med ett härligt team på Sparbanken i Karlshamn? Gillar du att ge service och överträffa kundernas förväntningar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Som medarbetare hos oss får du arbeta på en bank som skiljer sig från alla andra. Vi är en stor liten bank. Vi har kontor på sex orter men är en helhet tillsammans – en bank. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken. Nu söker vi en rådgivare till vårt kontor i Karlshamn.

 

Om jobbet

Som rådgivare kommer du hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. Du arbetar både med bokade och obokade kundmöten på kontoret eller per telefon/digitalt. Vid behov slussar du kunder vidare för bokad rådgivning till privat- resp. företagsrådgivare eller annan specialist. Efter behov kommer du även få arbeta i kassa/kundtjänst.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och tillträdes efter överenskommelse.

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet och en hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten.

 

  • Du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi.
  • Meriterande är Swedsec-licens inom Investeringsrådgivning och Bolån.
  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en rådgivarroll eller har jobbat med liknade arbetsuppgifter.

 

Varför jobba med mig och mitt team? – Katarina Nilsson

Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.

Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.

 

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Michaela Folin, stf kontorschef, tel. 0454–30 43 92, michaela.folin@sparbankenikarlshamn.se

 

Facklig kontaktperson är Kim Olsson, tel. 0454–30 44 00, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se 

 

Välkommen med din ansökan senast 5 januari 2023.

Personligt brev och CV skickas till Marie Fagberg, HR-chef, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se.