Vill du jobba med ett härligt team på Sparbanken i Karlshamn? Gillar du att ge service och överträffa kundernas förväntningar? Då kan detta vara något för dig! Nu söker vi en person som ska jobba på vårt kontor i Karlshamn.

Vi är en stor liten bank som skiljer sig från alla andra. Vi har åtta kontor på sex orter men är en helhet tillsammans – en bank. Hos oss är alla medarbetare lika mycket värda och allas insats viktig. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

Om jobbet

Som Privatrådgivare jobbar du med kundens hela ekonomi, och du arbetar självständigt med hela vårt produktutbud. Du har en egen kundstock som du träffar regelbundet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en rådgivarroll eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet.

Du har högskola/universitets-utbildning inom ekonomi.

Du har Swedseclicens inom Investeringsrådgivning, Bolån samt Försäkringsförmedlingsrätt IDD.

Varför jobba med mig och mitt team? – Katarina Nilsson

Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.

Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse. Personligt brev och CV skickas till HR-chef Marie Fagberg, , senast 2021-11-07.

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Kontorschef Karlshamnskontoret, Katarina Nilsson, 0454–30 43 78, katarina.nilsson@sparbankenikarlshamn.se.

Facklig kontaktperson är Kim Olsson, 0454–30 43 32, .