Om jobbet

Som Privatrådgivare jobbar du med kundens hela ekonomi och du arbetar självständigt med hela vårt produktutbud. Du har en egen kundstock som du träffar regelbundet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en rådgivarroll eller har jobbat med liknade arbetsuppgifter.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är social, trygg, resultatinriktad och har lätt för att skapa förtroende i kundmötet. Att ta egna initiativ och ha ett starkt eget driv är förutsättningar för att lyckas i rollen. Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet.

Du har högskola/universitets-utbildning inom ekonomi.

Du har Swedseclicens inom Investeringsrådgivning, Bolån samt Försäkringsförmedlingsrätt IDD.

Varför jobba med mig och mitt team? – Katarina Nilsson

Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ett driv att alltid se till att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Det är viktigt för oss att må bra och ha kul på jobbet så att vi kan fortsätta leverera bästa servicen till våra kunder. Som en del i vårt team kommer du att få utveckla och utvecklas.

Jag som chef lägger stor vikt på dig som individ men även på teamet. För att lyckas i denna roll ska du tycka om blandade arbetsuppgifter och gilla ett högt tempo. Du ska även brinna för behovsanpassad försäljning.

Arbetsplatsen

På Sparbanken i Karlshamn drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Nära – Bra - Nyttig. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Tjänsten är tillsvidare och på 100 % och tillträdes efter överenskommelse. Personligt brev och CV skickas till marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se senast 2021-04-30.

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Kontorschef Karlshamnskontoret, Katarina Nilsson 0454–30 44 00, katarina.nilsson@sparbankenikarlshamn.se.

Facklig kontaktperson är Kim Olsson, 0454–3044 00, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se.