Vi är en stor liten bank som skiljer sig från alla andra. Vi har åtta kontor på sex orter men är en helhet tillsammans – en bank. Hos oss är alla medarbetare lika mycket värda och allas insats viktig. Det är våra gemensamma insatser som bygger banken; en lokal äkta sparbank vars syfte är att ge tillbaka och utveckla den bygd som vi lever och verkar i. En arbetsplats och en bank att vara stolt över.

Din vardag

Vi söker en Värdepappersmäklare till Börsgruppen. Börsgruppen är Blekinges enda aktie och räntebord och vi jobbar tillsammans med bankens åtta kontor för att ge bästa servicen mot våra kunder. Du samarbetar även med Private Banking och tillsammans erbjuder vi våra kunder högsta möjliga finansiella kompetens. Alltid utifrån ett helhetsperspektiv och du använder ditt affärsmannaskap för att utveckla kundens hela affär.

Som Värdepappersmäklare ingår du i ett team med rådgivare och mäklare för ett urval kunder som önskar en såväl aktiv som långsiktig förvaltning av sin förmögenhet. Du agerar självständigt såväl som i team och proaktivt mot kund inom ramen för den strategi som lagts fast. Du samarbetar även med andra kollegor och har tillgång till centrala specialistresurser för komplexa ärenden.

Dina resultat uppnår du genom att bemöta medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – Nära, Bra och Nyttig.

Vem är du?

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet från aktie- och derivatmarknaden och som vill vara en viktig affärspartner till våra befintliga och nya kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet gällande hantering av kunder och företag inom kapitalförvaltning. Du behöver även vara en person som drivs av att skapa nya kundrelationer, förstå kundernas behov och kunna omvandla det till lösningar som gynnar samtliga parter.

SwedSec-licens är ett krav och erfarenhet från kapitalförvaltning är ett plus.

Vi vill vara den bästa banken och det självklara valet för alla. Det kräver att du är med och tar ansvar för din egen utveckling och vi uppmuntrar ett ständigt lärande.

Du har en god förmåga att planera ditt arbete, förmedlar information tydligt och enkelt och drivs av att skapa långsiktiga relationer samt har stor social kompetens. Har du dessutom ett samhällsengagemang, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Tjänsten är tillsvidare på heltid och tillsätts snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan till HR-chef Marie Fagberg, marie.fagberg@sparbankenikarlshamn.se, senast den 15 oktober.

Upplysningar kring tjänsten

Om du har frågor kan du kontakta:

Daniel Månsson, Chef Private Banking & Börsgruppen, tel: 0708 30 67 95, daniel.mansson@sparbankenikarlshamn.se.

Facklig företrädare för Finansförbundet är Kim Olsson, tel: 0454 30 44 00, kim.olsson@sparbankenikarlshamn.se.