Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Lång bro

Pension och försäkring - trygghet för företagare

När ditt företag utvecklas, förändras också behovet av pensions-och försäkringslösningar. Tjänstepension; ett bra sätt att som företagsledare skaffa sig en trivsam ålderdom. Vi erbjuder alla typer av sparande - garanti, traditionell, fondsparande. Efter en genomgång på individuell basis är vi övertygade om att hitta en riskprofil som passar Er.

PPM; ett sparande som alla löntagare har. Vi erbjuder givetvis placering i Roburs fonder. Vi erbjuder även ett sparande där vi låter det externa bolaget IndeCap ta hand om Ert PPM-sparande i två olika riskklasser. IndeCaps lösning följs av tidningen Privata Affärer. Som kund överlåter du placering och omplacering till IndeCap, som en gång i månaden gör en översyn på befintliga placeringar. Utöver kontinuerlig omplacering fås ett fullkomligt återbetalningsskydd. IndeCaps lösning väljer bland samtliga tillgängliga fonder i PPM-urvalet

Prata med oss om hur du som företagare skapar trygghet för dig själv, dina medarbetare och din familj.

Ring din företagsrådgivare eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss

Lic. Försäkringsspecialist

Annelie Lindqvist

Stäng Skriv ut