Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
börsen webb

Inbjudan till vårens Aktie-TV

Varmt välkommen att tillsammans med oss ta del av Aktie-TV som guidar dig igenom bankens syn på omvärlden och aktiemarknaden.

Du träffar bankens analytiker som ger sin syn på det aktuella marknadsläget och vad de ser framåt. Under programmet belyser vi såväl världsekonomin som den svenska. Vi stannar givetvis också upp och kommenterar aktiemarknaden, hur vi ser på de olika sektorerna och vilka bolag som kan vara intressanta framöver.

Du kommer även få träffa VD:ar för både stora och mindre börsbolag som ger sin syn på utvecklingen i sitt bolag och deras verksamhet. Vårt mål är att programmet ska ge dig ett bra underlag för din investering.


När: Torsdag 17 maj
Klockan: 18.00 - ca 20.00
Var: Jämshögs Folkhögskola aula
Program: 18.00 Lättare förtäring 
18.30 Aktie-TV med frågestund
OSA: Vi behöver din anmälan senast  11 maj till Kundtjänst 0454 -30 44 00 eller maila kundtjanst@sparbankenikarlshamn.se

Stäng Skriv ut