Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Välkommen till Sparbanken i Karlshamn!

Information från Banken

Riksbankens Sedel- och Myntutbyte kommer att starta i oktober 2015

Riksbankens introduktion av nya sedlar och mynt samt inlösen av gamla kommer att ske under två etapper med start i oktober 2015 och pågå t o m 2017. För att bytet ska ske så smidigt som möjligt för dig som kund i Sparbanken i Karlshamn så tänk på att ha minimalt med kontanter vid detta tillfälle. Nyckelkunder i Sparbanken i Karlshamn hjälper vi med bytet genom insättning på ditt konto med motsvarande belopp som du har i gamla sedlar. Mer informatiion kommer du att kunna hitta löpande här på vår hemsida.

Om du har frågor om sedelbytet vänligen kontakta Kundtjänst på vår telefon 0454 - 30 44 00, e-post kundtjanst@sparbankenikarlshamn.se eller något av Sparbanken i Karlshamns kontor.

Hand som skriver på ett tangentbord

KUNDINFORMATION

Fredagen den 11 september har kontoren i Karlshamn, Asarum, Mörrum och Olofström öppet till 14.00 pga utbildning, Övriga kontor öppet som vanligt.

Händer på ett tangentbord

Företagsträff!

Informationsträff med Speedledger som visar hur du kan spara in fyra av fem bokföringstimmar på att koppla ihop bokföringen med internetbanken. Välkommen!

Familj ute bland höstlöv

Kyrkhultskontoret

Från och med den 1 september har vårt Kyrkhultskontor nya öppettider.

Kaffekalas

Välkomna på Kaffekalas!

Torsdagen 10 september kl. 14.00 - (ca) 17.00, Bellevue Parken i Karlshamn. Med underhållning av Christina Lindberg tillsammans med husbandet. Varmt välkomna!

Kvinnor & Ekonomi

Inbjudan till Kvinnor & Ekonomi

Missa inte årets Kvinnor & Ekonomi kväll! Boka redan nu 9 november, Fritzatorpet i Olofström!

En man och en äldre kvinna går med rullväskor medan de pratar

Företagsresa till Klaipeda!    

Vi har nöjet att bjuda in dig, företagskund, till vår studieresa som går till Klaipeda! Vi åker den 12 - 15 oktober och hela programmet hittar du nedan på länken. Anmäl dig redan idag eller senast den 14 sept. OBS Först till kvarn!

Ränta

Erbjudande - Lån till ny bostad

Sparbanken i Karlshamn erbjuder nu Takräntelån med 0,95% ränta! Skicka in din intresseanmälan till oss med namn, personnummer och telefonnummer så kontaktar vi dig för mer information!

Appen Premiepension

Koll på Pensionen!

Se ditt premiepensionssparande - ladda ner appen Indecap Premiepension

ip mini

Pensionssparande - avdragsrätten sänks

Så påverkar det ditt pensionssparande       

Fasträntekonto

Våra Fasträntekontons räntor är för närvarande: 3 månaders: 0,40%, 6 månaders: 0,42%, 9 månaders: 0,42%, 12 månaders:  0,42% och 24 månaders: 0,51%.
Välkommen in och prata placeringar med oss!

 

Sveland Logo nr 2

Sveland

 

 

 

      

 

Valutaomräknare

 
 
Räknar du från svenska kronor till utländsk valuta så får du den kursen som du får betala för valutan. Räknar du från utländsk valuta till svenska kronor får du det beloppet som du får när du säljer valutan.
Avgift tillkommer vid både köp och sälj av valuta.
Kurserna i räknaren är avrundade med två decimaler
Du som använder Valutaomräknaren som hjälpmedel vid utlandsköp, till exempel för kort eller e-kort, så kan det i vissa fall bli differens mellan kursen vid köptillfället och den kurs det blir då handlare/butik registrerar köpet någon/några dagar senare.
Senast uppdaterad 2015-09-04

Sidebar_Kortklubben

Premiumkortet

 

Beställ din valuta här!

Euro mynt

Nu kan du enkelt och smidigt beställa din valuta via nätet.Stäng Skriv ut